continut1

Cu o traditie de aproape 30 de ani, Cofetaria Bulevard va pune la dispozitie o gama diversa de produse realizate din ingrediente de o calitate superioara si de cofetari cu experienta. Produse precum: prajituri, torturi nunta, torturi botez, cozonaci, bomboane au ajuns sa satisfaca cele mai exigente gusturi.

Deschisa in Slatina inca din 1984, Cofetaria Bulevard a continuat traditia produselor clasice romanesti de cofetarie (Amandina, Savarina, Ecler, Bomboane Fondante), adaugand totodata noi produse, inspirate din retete internationale (Mousse, Chocollate, Joffre, Tiramisu, etc.) cat si din retetele prajiturilor de casa (Figaro, Regele Mihai, Dintii Negrului, Michaelle, Cristiana, etc.) si traditionale (Cozonac, Pasca, Cornulete, Chec, etc.).

Cofetaria Bulevard a ajus sa va ofere astazi o gama cat mai diversificata de „dulcegarii” realizate din igrediente de cea mai buna calitate (ciocolata Belgiana, Unt, nuca, etc.), de cofetari cu experienta, dragoste si maiestrie.

Produsele Cofetariei Bulevard sunt prezente acum si in Craiova. Pentru a te ajuta sa ai tortul pe care ti-l doresti, Cofetaria Bulevard iti ofera consiliere si degustare gratuita. Intra in legatura cu cofetarii nostri

0

You must be logged in to post a comment.